WEBOLDAL FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK és 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

a www.blockchainbloom.com weboldal használatáról

2021. október 17.-től

1. Preambulum

Üdvözöljük honlapunkon! Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztel! 

blockchainbloom.com honlapot Pinke Attila E.V. és a Catch Carp Hungary kft. üzemelteti.

Ennek megfelelően tartalmazza a jelen ÁSZF az Önt, Pinke Attila E.V.- t és a Catch Carp Hungary kft-t illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit.

Tájékoztatjuk, hogy Ön a honlapon keresztül tájékozódhat, vásárolhat, ajánlatot kérhet és kapcsolatba léphet velünk.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mert a weboldal használatával Ön kifejezetten elfogadja a jelen Weboldal Felhasználási Feltételeket és Általános Szerződési Feltételeket.

A Vállalkozó honlapon feltüntetett árai csupán tájékoztató jellegűek és a Vállalkozó által adott egyedi árajánlatok az abban feltüntetett feltételekkel és ideig érvényesek.

Ha a jelen Weboldal Felhasználási Feltételekkel, Általános Szerződési Feltételekkel, a honlap használatával, az egyes termékekkel, a vásárlás menetével kapcsolatban kérdése merült fel, vagy amennyiben egyedi igényét szeretné velünk megbeszélni, úgy kérjük, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

Jelen Weboldal Felhasználási Feltételekés Általános Szerződési Feltételek 2021. október 17. napjától visszavonásig hatályos.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Ön a honlapon keresztül rendel meg tőlünk termékeket, úgy a közöttünk létrejövő szerződés tartalmát – a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett – a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg. 

Ennek megfelelően tartalmazza a jelen ÁSZF az Önt és a Pinke Attila E.V.- t illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit. 

Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát! 

2. Vállalkozó és Eladó adatai:

Vállalkozás (egyben Eladó) adatai
Név:Pinke Attila E.V.
Székhely:1037 Budapest, Bécsi út 322. 2. lház. 1. em. 5.
Levelezési cím:1037 Budapest, Bécsi út 322. 2. lház. 1. em. 5.


NYILVÁNTARTÁSI SZÁM:53011413
Adószám:69318692-1-41
Képviselő:Pinke Attila
Telefonszámok:+36 30 996 08 11
Fax:
E-mail:[email protected]
Honlap:www.blockchainbloom.com  
Bankszámlaszám:Erste Bank 11600006-00000000-85714720
Tárhelyszolgáltatóadatai
Név:RackForest KFT.
Cím:1132 Budapest, Victor Hugo utca 11. 5. em. B05001.
Tárolás helye:(szervertermek címe): XIII. kerület 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22., 3. em. | VIII. kerület 1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 13. | X. kerület 1108 Budapest, Kozma u. 2.
Elérhetőség:+36 70 881 4184 
Felelős személy:Ugyfélszolgálat 

Vállalkozás (egyben Eladó) adatai
Név:Catch Carp Hungary kft.
Székhely:1037 Budapest, Bécsi út 322. 2. lház. 1. em. 5.
Levelezési cím:1037 Budapest, Bécsi út 322. 2. lház. 1. em. 5.
Cégjegyzékszám01 09 182656
Adószám:24792587-2-41
Képviselő:Pinke Attila
Telefonszámok:
Fax:
E-mail:[email protected]
Honlap:www.blockchainbloom.com  
Bankszámlaszám:OTP Bank 11703006-25957806
Tárhelyszolgáltatóadatai
Név:RackForest KFT.
Cím:1132 Budapest, Victor Hugo utca 11. 5. em. B05001.
Tárolás helye:(szervertermek címe): XIII. kerület 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22., 3. em. | VIII. kerület 1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 13. | X. kerület 1108 Budapest, Kozma u. 2.
Elérhetőség:+36 70 881 4184 
Felelős személy:Ugyfélszolgálat 

Felelősség:

Vásárló a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Vállalkozó nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért.

Vállalkozó kizár minden felelősséget a Honlap használói által tanúsított magatartásért. Vásárló köteles gondoskodni arról, hogy a Honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat se közvetlenül, se közvetett módon ne sértse. Vásárló teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért, Vállalkozó ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett.

A Vásárlók által a Honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat a Vállalkozó jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Vállalkozó jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amelyek más szolgáltatók oldalaira vezetnek. E szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért Vállalkozó nem vállal felelősséget.

Az Internet globális jellege miatt a Vásárló elfogadja, hogy a Honlap használata során a vonatkozó nemzeti- és nemzetközi jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe véve köteles eljárni. Amennyiben a Honlap használatával összefüggő bármely tevékenység a Vásárló államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag Vásárlót terheli a felelősség.

Amennyiben a Vásárló a Honlapon kifogásolható tartalmat észlel, köteles azt haladéktalanul jelezni a Vállalkozónak. Ha a Vállalkozó jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására.

3. A Weboldal Felhasználási Feltételekés Általános Szerződési Feltételek elfogadása

A Vásárló az árajánlat kérése előtt köteles megismerni a jelen Weboldal Felhasználási Feltételek rendelkezéseit. A www.blockchainbloom.com honlapon a Vásárló kifejezetten elfogadja a jelen Weboldal Felhasználási Feltételek rendelkezéseit, és az maradéktalanul a Vásárló és a Vállalkozó között esetlegesen létrejövő szerződés részét képezi. 

Az Általános Szerződési Feltételek rövidítve: ÁSZF.

3/A. Az ÁSZF hatálya, az ÁSZF megváltoztatása

Az Ön és az Eladó (Vállalkozó, továbbiakban az ÁSZF tekintetében: Eladó) között létrejött szerződésre a kötelezően alkalmazandó jogszabályok mellett a jelen ÁSZF vonatkozik. A jelen ÁSZF rendelkezéseit az Eladó a vonatkozó jogszabályok keretei között jogosult megváltoztatni. Kérjük, hogy az ÁSZF rendelkezéseit minden vásárlás előtt szíveskedjen elolvasni! Az ÁSZF esetleges módosítása a honlapon történő megjelenéstől érvényes. Az esetleges változtatások a már addig létrejött szerződéseket (visszaigazolt megrendeléseket) nem érintik. 

Az Eladó a fentieknek megfelelően bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az Eladó a módosításokról, azok életbe lépését megelőzően, a regisztrált Vásárlókat e-mailben tájékoztatja. A módosítások életbe lépésekor a regisztrált Vásárlóknak az oldalra történő bejelentkezéskor azokat kifejezetten el kell fogadniuk az oldal használatához.

Tájékoztatás a szerződés formájáról:

A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződéseknek, azokat az Eladó nem iktatja, a teljesítést követően a szerződéshez kapcsolódó adatokat nem tárolja, de a tranzakciókról természetesen számlát, illetve pénztárgépi bizonylatot állít ki. Javasoljuk, hogy a vásárlást igazoló adatokat Ön őrizze meg a későbbi esetleges igényérvényesítése céljából.   

3.1. A szerződés nyelve

A jelen Weboldal Felhasználási Feltételekés Általános Szerződési Feltételek és a honlap nyelve a magyar nyelv.

3.2 Árak

Az árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényes ÁFÁt.  Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. A weboldalon szereplő árak a csomagolással, szállítással kapcsolatban felmerülő plusz költségeket nem tartalmazzák, ezek minden esetben külön kerülnek fel a megrendelési visszaigazolásra, a szállítással kapcsolatos díjak a végösszeghez adódnak csak hozzá.

4. A weboldalról

4.1. klub.blockchainbloom.com

A blockchainbloom.com online képzései 2024.02.20-tól a www.klub.blockchainbloom.com aloldalon is elérhetőek. Valamint ezen a felületen működik a BCB klub is, ami egy havi vagy éves díjas előfizetési rendszer.

A klub.blockchainbloom.com aloldalon keresztül történő értékesítést a Salesform rendszere végzi. Az online képzések és a BCB klub anyagai a tárhely szolgáltatójánál vannak tárolva, a Rackforest kft. szerverén, a Salesform csak az értékesítési rendszer hozzá.

Salesform-ot (www.salesform.hu) működtető Kft a Netlight Consulting kft.

Cégnév: Netlight Consulting Kft

Cím:  1148 Budapest Bánki Donát utca 12/b

Telefon: 36303512354

E-mail: [email protected]

Internet: www.netlight.hu

A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság

Cégjegyzék szám: 0109192123
Adószám:  14188127242

A klub.blockchainbloom.com oldalon történő vásárlás csak kártyás fizetéssel lehetséges. Az online bankkártyás fizetések az OTP Bank SimplePay rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó üzemeltető: OTP Mobil Szolgáltató Kft.

A klub.blockchainbloom.com felületén a BCB klub havi és éves díjas szolgáltatásai ismétlődő bankkártyás szolgáltatással működnek.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által

biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a

regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket

lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a

sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban (www.klub.blockchainbloom.com)

kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön

tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően

történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.

A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért

közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (SimplePay) szemben

bármilyen igényérvényesítés kizárt.

Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.

4.2 Teachable

Az online képzések ezen kívül a www.teachable.com felületén is elérhetőek.

Amennyiben az online kurzust a Teachable felületén vásárolja meg, akkor a fizetésnél át lesz irányítva a teachable felületére.

A VIS Maior pont fölé jöjjön ez:
Online képzés vásárlás esetén:Az Online képzések a Teachable felületén vannak tárolva. Miután rákkattint a megvásárlásra felszólító gombra a kurzus oldalán, az átviszi Önt a Teachable felületére, ahol kártyával lehet a fizetést végrehajtani. A kurzus megnézéséhez regisztrálni kell a Teachable oldalán az Email címmel és névvel.
Cég: Teachable Inc
Weboldal: https://teachable.com
Teachable felhasználási feltételek:https://teachable.com/terms-of-use

Cím: 470 Park Avenue South, 6th Floor New York, New York 10016

Email: [email protected]

4.1. Vállalkozó a www.blockchainbloom.com webcím alatt weboldalt üzemeltet, amelyen az általa forgalmazott termékek és szolgáltatások megismerhetők (a továbbiakban “weboldal”) a weboldalt felkereső Vásárlók által egy internetes felületen keresztül. Vállalkozó a Vásárló részére a kínálatában (weboldalán) elérhető termékeket a Vásárlónak a kért mennyiségben biztosítja, amennyiben azok raktárkészleten elérhetők. 

A honlapon az regisztrálhat, illetve használhatja azt ajánlatkérésre, aki betöltötte 18. életévét.

A megrendelések leadása kizárólag a webáruházon keresztül lehetséges.

4.3. A Vásárló a honlap használatával kifejezetten tudomásul veszi, hogy minden a főoldalba és minden aloldalba követő kódok vannak beültetve:

-Google analytics kód

-Google adwords remarketing kód

-Google adwords konverzió követő kód

-Facebook remarketing kód

-Facebook konverzió követő kód

A honlapunkra érkező Vásárlók IP-címét Google és Facebook rögzíti, és a látogatást követően  hirdetéseket kínál fel Google display hálózaton, Facebook üzenő falon.

5. Regisztráció és Ajánlatkérés

5.1. Regisztráció Vállalkozó weboldalán: A Vásárlóknak lehetőségük van arra, hogy Vállalkozó internetes weboldalán www.blockchainbloom.com  regisztrációs oldalon regisztrálják magukat a hírlevél szolgáltatásra vagy árajánlatot kérjenek. A regisztráció során a Vásárló külön nyilatkozatot fogad el, miszerint a regisztrálás során a valóságnak megfelelő adatokat ad meg, s ennek elmulasztása esetére, az ebből eredő kárért teljes kártérítési felelősséggel tartozik. A regisztráció során és ahhoz megadott adatokat Vállalkozó a vonatkozó és hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli.

Fogyasztó (másnéven: Vásárló):

Jelen okiratban fogyasztónak minősül mindaz a személy, aki a gazdasági, vagy szakmai tevékenysége körén kívül köt szerződést, vagy kerül jogviszonyba a vállalkozóval. Fogyasztói szerződésnek pedig az a jogviszony minősül, amely a fogyasztó és olyan személy között jön létre, aki a szerződést gazdasági, vagy szakmai körében köti. A honlap Vásárlója, regisztráló- vagy árajánlatot kérő személy, ebbéli helyzete miatt nem minősül automatikusan fogyasztónak. 

A weboldalon külön van egy hírlevél feliratkozási lehetőség is. A hírlevélküldés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztató tartalmazza.

A hírlevél feliratkozás az ingyenes kurzus letöltésével lehetséges. Aki ezt letölti az elfogadja, hogy a jövőben hírlevelet kaphat a blockchainbloom-tól, de a hírlevélről bármikor leiratkozhat.

5/A. Eljárás hibás ár esetén

Előfordulhat, hogy hibás ár szerepel a honlapon. Hibás árnak minősül különösen a termék közismert, a piacon elérhető, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba vagy elgépelés miatt megjelenő hibás ár (pl. “0” Ft-os, vagy “1” Ft-os). Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az ajánlattétel Eladó munkatársa által küldött elektronikus – nem automata – visszaigazolás során az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.  

5/B. Rendelés menete

A rendelés menetének részletes leírása:

A rendelés- és vásárlás megtételéhez, nem kötelező a Vásárlónak regisztrálni az oldalra, nem kötelező saját Vásárlói fiók megléte és bejelentkezés.

Online letölthető tartalmak vásárlása esetén azonban szükségszerű a regisztrációs fiók megléte, mert azon keresztül tudjuk eljuttatni a kifizetést követően a letöltési elérhetőségeket.

Szolgáltató jelen esetben azonos az Eladóval.

A termék kiválasztása:

A Vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva megtekintheti annak bővebb ismertetőjét. Vásárlási szándéka esetén a megvásárolni kívánt terméket a kosár ikonra való kattintással, vagy „Kosárba tesz” vagy a Megrendelem gomb megnyomásával egy virtuális kosárba helyezi. A képernyő jobb felső sarkában lévő kosár ikon melletti szám megmutatja, hogy eddig hány féle terméket helyezett a kosárba. Ugyanezen jobb felső sarokban elhelyezett kosár ikonra kattintva megtalálja a vásárlás során kosárba helyezett termékeket, valamint kosárban lévő termékek vételárának összegét. Itt ellenőrizheti rendelése helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre, melyeket igény szerint módosíthatnak, javíthatnak is. A kosár automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét. Amennyiben módosít a kosárban lévő termékek mennyiségén, vagy töröl közülük, úgy szükségen a termék melletti frissítés ikonra kattintani, vagy az alsó „Frissítés” gombra, hogy a kosár mentse a módosításokat és a megfelelő végösszegeket írja ki. A „Vissza” gombra való kattintással, a vásárlónak lehetősége nyílik visszatérni a termékoldalra és tovább böngészni a termékeink között. A „Kosár ürítése” gombra kattintva a kosárban eddig elhelyezett termékek törlődnek. A „Kosár elmentése” gombra kattintva, mentheti az eddig kiválasztott termékek listáját, hogy a későbbiekben tudja folytatni a vásárlást.

A rendelés elküldése:

Ha a Vásárló megfelelőnek tartja a kosárban elhelyezett termékek mennyiségét, ellenőrizte a végösszeget, és úgy döntött, hogy meg szeretné vásárolni azokat, akkor egyszerűen a “Megrendelés” gombra való kattintással léphet tovább a felületen. Ez után a Vásárlónak lehetősége van kiválasztani, hogy már regisztrált vásárlóként szeretne-e belépni, új vásárlóként akar-e regisztrálni, esetleg regisztráció nélkül akar vásárolni.

Ha a Vásárló korábban már vásárolt áruházunkban, úgy célszerű bejelentkeznie a korábbi regisztráció során használt és megadott e-mail címmel és jelszavával.

Ha a Vásárló új vásárlóként szeretne regisztrálni, akkor adja meg a vásárláshoz szükséges adatait, amelyeket a rendszer eltárol, így a legközelebbi vásárláskor már elegendő lesz csak bejelentkeznie és a rendszer emlékezni fog előzőleg megadott adataira.

Regisztráció nélküli vásárlás esetén a Vásárlónak számlázási adatokat és szállítási címét szükséges megadnia.

A tovább lépés erről a felületről csak az után lehetséges, ha a vásárló elfogadta az Adatkezelési tájékoztatót és ezen ÁSZF-et.

A következő lépésben a Vásárló kiválaszthatja a számára megfelelő szállítási módot (online – letölthető anyagok esetén – vagy DPD futárszolgálat), valamint a fizetési módot (utánvét / bankkártya / átutalás). Ha a Vásárló kiválasztotta a számára kívánatos szállítási és fizetési módot, úgy a „Tovább” gombra kattintva léphet tovább az Adatok ellenőrzése felületére. Itt ellenőrizheti a megrendelt termékek darabszámát, árát és a szállítási költséggel növelt végösszeget, valamint megjegyzést írhat a rendeléshez. Ha egyetért a megrendelés tartalmával, és elfogadta a vásárlási feltételeket, akkor a megrendelés elküldéséhez kattintson a „Megrendelés” gombra. Ezt követően egy köszönő oldal jelenik meg a rendelésszámmal, valamint egy visszaigazoló e-mail érkezik a vásárló által megadott e-mail címre.

Az adatbeviteli hibák javítására (pl. plusz termék kiválasztására, db szám módosítására, kiválasztott termék törlésére, az ár ellenőrzésére) a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetőség.A Vásárló tudomásul veszi, hogy a „Megrendelés” gombra kattintás fizetési kötelezettséget von maga után. 

A megrendelés házhozszállítással juthat el a Vásárlóhoz, valamint online letölthető anyagok megvásárlása esetén a vételár megfizetését követően, a webáruházban, saját regisztrált fiókba való belépés után, letöltéssel juthat hozzá a Vásárló a termékhez. A belépést követően az eddig megrendelt termékek listáján a „Letölthető tartalom” felirat jelenik meg azon termékek mellet, ahol a kiegyenlítéssel megnyílt a letöltési lehetőség. A feliratra kattintva a termék részleteinél egy letöltést engedélyező gomb jelenik meg, amire kattintva kezdeményezheti a letöltést.

Figyelem! Kérjük, hogy ügyeljen arra, hogy internet kapcsolata folyamatos legyen, és mindenképpen várja meg, míg a teljes tartalom letöltése befejeződik! Amíg a letöltés folyamatban van, addig ne próbálja a tartalmat megnyitni, vagy bármely műveletet végrehajtani vele, mert ez a letöltés megszakítását eredményezheti.

A szolgáltató nem kötelezhető a tartalom újbóli közzétételére a vásárló irányában, amennyiben a letöltés nem sikerült. Ha bármely probléma merül fel a letöltés alatt, úgy hívja ügyfélszolgálatunkat és egyedi elbírálás alapján keresünk megoldást a problémára.

A következő fizetési lehetőségek közül választhat a Vásárló:

– utánvét: a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben (vagy ha lehetőség van rá bank kártyával) a küldemény kézbesítőjének

– bankkártya: online bankkártyás fizető felület jelenik meg és az online fizetésre alkalmas bankkártyájának adatait megadva bankkártyájáról azonnal levonásra kerül a vásárlás végösszege. Szerződött partnerünk az OTP Mobilszolgáltató Kft.

SimplePay (OTP Bank): Az online bankkártyás fizetések az OTP Bank SimplePay rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó üzemeltető: OTP Mobil Szolgáltató Kft.

Székhely: 1143 Budapest, Hungária krt. 17-19.

Ügyfélszolgálat: [email protected] +36 1/20/30/70 3-666-611

Cégjegyzékszám: 01-09-174466

Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 24386106-2-42

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Kft., 1144 Budapest, Ormánság u. 4.

– átutalás: az oldal elküldi Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat és az utalás teljesítésének határidejét. Az átutalást online e-bankján keresztül, vagy személyesen bankfiókjában is megteheti. A küldeményeket csak a megrendelést visszaigazoló e-mailben szereplő végösszeg folyószámlánkra történő megérkezését követően áll módunkban feladni.

-Ismétlődő bankkártyás fizetés:

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által

biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a

regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket

lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a

sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban (www.klub.blockchainbloom.com)

kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön

tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően

történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.

A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért

közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (SimplePay) szemben

bármilyen igényérvényesítés kizárt.

Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.

Egyes fizetési lehetőségek csak adott feltételek mellett érhetőek el. Fenntartjuk a jogot a fizetési lehetőségek megváltoztatására és elérhetőségének korlátozására.

A szolgáltató webáruház köteles az igénybe Vásárló megrendelésének megérkezését az igénybe Vásárló felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé. Ez azt jelenti, hogy a Vásárló a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről.

Amennyiben e visszaigazolás az igénybe Vásárló megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe Vásárlóhoz nem érkezik meg, az igénybe Vásárló mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe Vásárlóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

A rendelések feldolgozása a rendelés elküldésétől számított 48 órán belül megtörténik. Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben kerülhet sor az alábbi email címen: [email protected]).

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3-5 munkanapon belül, de a Szolgáltató 30 napos teljesítési határidőt vállal. Külföldi rendelés esetén ettől eltérő, hosszabb időtartam is lehetséges. A szállítás várhatóidőpontjáról értesítjük. Ha a Szolgáltató és a Vásárló a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, a Szolgáltató a Vásárló felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek a Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

A Vásárló által megadott számlázási adatok alapján e-számlát állítunk ki és a megadott e-mail címre elektronikus úton juttatjuk el a Vásárló részére. Papír alapú számlát csak akkor áll módunkban kiállítani, ha a Vásárló ezt felénk kérés formájában előre jelzi a megrendelés megjegyzés rovatában, telefonon vagy e-mail üzenetben.

Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Vásárlót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Vásárló által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. 

Vis Maior:

Az Eladó nem felel a vis maior-ból eredő, vagy egyéb, az ellenőrzési körén kívül eső események okán bekövetkező károkért, így pl. de nem kizárólagosan:

 • a Webáruház weboldalainak használatából, üzemzavarából, működési hibájából,
 • a számítógépes vírusok, férgek által okozott,
 • a bármilyen hardver- vagy szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
 • vonal vagy rendszerhibából, illetve az internet csatlakozás megszakadásából eredő károkért.

6. A vásárlót megillető elállási és felmondási jogok

A 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló jogosult indokolás nélkül elállni a vásárlástól a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen a vásárló vagy a vásárló által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. A vásárló az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja. Ha a szerződés megkötésére a vásárló tett ajánlatot, a vásárlót a szerződés megkötése (vagyis a megrendelés Eladó általi visszaigazolása) előtt megilleti az ajánlat visszavonásának joga, ami a szerződés megkötésére kiterjedő ajánlati kötöttséget megszünteti.

Ha a vásárló elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

1237 Budapest, Szent László utca 163. 

e-mail: [email protected]

A vásárló határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A vásárló elállási jogát nem gyakorolhatja a 45/2014. Korm. rendelet 29. §-ában foglaltak esetén, és a jelen ÁSZF alapján, így különösen:

 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a vásárló személyére szabtak (pl. fotókönyv, gravírozás);
 • romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
 • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
 • olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
 • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, lezárt csomagolású könyv, vagy e-book (e-könyv) valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a vásárló a csomagolást felbontotta;
 • hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében (az előfizetéses szerződések kivételével);
 • a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha az Eladó a vásárló kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a vásárló e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási / felmondási jogát.

FIGYELEM!

A fentiek alapján az e-könyvekre (e-book)és a csomagolásából kibontott papír alapú könyvekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog. Ezt Ön a „Megrendelés” gombra kattintással kifejezetten, feltétlenül és visszavonhatatlanul elfogadja.

A könyv nyomtatási hibája esetén Önt a Ptk. 6:159. § szerinti és a 6:162. § (2) bek. alapján kettő hónapon belül közölt kellékszavatossági jog illeti meg, mely esetben a Vállalkozó kicserélést vállal.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia, menetének ismertetése:

 • Ha a vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a kiszállítási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a vásárló az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott.) Kézhezvételi időpont házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja, ami a futártól kapott nyugtával igazolható. A visszatérítést az Eladó mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. (Az elállást határidőben érvényesítettnek tekintjük, ha a vásárló az elállásról szóló nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi, azaz a tizennegyedik napon közölt elállás is érvényesen közöltnek tekintendő.) A visszatérítés során az Eladó az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazza, kivéve, ha a vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést az Eladó mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
 • A vásárló köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. A határidő betartottnak minősül, ha a vásárló a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaküldésének közvetlen költségét. A vásárlót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Amennyiben az Ön által átvett termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

7. Panaszkezelés,további jogérvényesítési lehetőségek:

7.1. Panaszügyintézés

A fogyasztó a termékkel vagy a Vállalkozó tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

Vásárló a termékekkel, vagy a Pinke Attila E.V. vagy a Catch Carp Hungary Kft. tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

Pinke Attila E.V. és Catch Carp Hungary Kft.

1037 Budapest Bécsi út 322 II lph. 1/5 email: [email protected]

telefonszám: +36 30 996 0811

A panaszügyintézés mindig az Általános Szerződési Feltételeknek és a magyar jogszabályi feltételeknek megfelelően történik.

Az Eladó a szóbeli panaszt lehetőség szerint azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, illetve, ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, az Eladó a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát a vásárlónak megküldi, egyebekben pedig a következő pont szerint jár el.

A panaszt – amennyiben az előző pont szerinti megoldásra nincs lehetőség – az Eladó – törvény eltérő rendelkezése hiányában – harminc napon belül írásban megválaszolja. A válaszhoz csatolja a panaszról felvett, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A § (5) bekezdése rendelkezése szerinti jegyzőkönyvet is. A panasz elutasítását az Eladó indokolni köteles. A panaszról felvett jegyzőkönyvet az Eladó 5 évig köteles megőrizni.

A panaszról felvett jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell az alábbiakat:

a) a vásárló neve, lakcíme,

b) a panasz előterjesztésének helye, ideje, módja,

c) a vásárló panaszának részletes leírása, a vásárló által bemutatott iratok, dokumentumok és egyéb bizonyítékok jegyzéke,

d) az Eladó nyilatkozata a vásárló panaszával kapcsolatos álláspontjáról, amennyiben a panasz azonnali kivizsgálása lehetséges,

e) a jegyzőkönyvet felvásárló személy és – telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz kivételével – a vásárló aláírása,

f) a jegyzőkönyv felvételének helye, ideje,

g) telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a panasz egyedi azonosítószáma.

A panasz elutasítása esetén az Eladó írásban tájékoztatja a vásárlót a jogorvoslati lehetőségekről, azaz tájékoztatja arról, hogy panaszával – annak jellege szerint – mely hatóság vagy a békéltető testület eljárását kezdeményezheti. Az írásbeli tájékoztatásban megjelöli az illetékes hatóság, illetve a vásárló lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület székhelyét, telefonos és internetes elérhetőségét, valamint levelezési címét is. A tájékoztatásnak arra is ki kell terjednie, hogy az Eladó a fogyasztói jogvita rendezése érdekében igénybe veszi-e a békéltető testületi eljárást.

A vásárló panaszának elutasítása esetén, egyébként az Eladóval szemben felmerülő vitás ügyek (fogyasztói jogvita) kivizsgálására a lakóhelye szerinti illetékes fogyasztóvédelmi szervhez vagy bírósághoz fordulhat, illetve kifogásának egyszerű, gyors, bíróságon kívüli rendezése céljából békéltető testület eljárását kezdeményezheti. A békéltető testületek elérhetőségeit az alábbi weboldalon találja:

http://www.fogyasztovedelem.kormany.hu/node/8579

A fogyasztói online vitarendezési irányelvek alapján az Európai Bizottság által létrehozott honlapon, a fogyasztó regisztrációja után lehetőség van arra, hogy az online vásárláshoz kapcsolódó jogvitákat ezen keresztül intézzék. Ehhez egy kérelem kitöltése szükséges a vásárló részéről, elkerülve a bírósági eljárást. A portálon a fogyasztó és az Eladó között közösen választható meg a panasz kezelésével megbízni kívánt vitarendezési testület:

https://webstage.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&ing=HU

Amennyiben az eladó és a fogyasztó között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a fogyasztó számára:

– Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben a fogyasztó fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.

– Békéltetőtestület: A termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából a fogyasztó eljárást kezdeményezhet a lakóhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testületnél. 

Az Eladó székhelye szerint illetékes békéltető testület:

Budapesti Békéltető Testület
1016 Budapest, Krisztina körút 99. III. emelet 310.
levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.:10.

Lakcím szerint illetékes békéltető testületek:

Baranya Megyei Békéltető Testület
Címe: 7625 Pécs, Majorosy Imre u. 36.
Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.
Telefonszáma: (72) 507-154
Fax száma: (72) 507-152
Elnök: Dr. Bodnár József
E-mail cím: [email protected]

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500
Fax száma: (76) 501-538
Elnök: Dr. Horváth Zsuzsanna
E-mail cím: [email protected]

Békés Megyei Békéltető Testület
Címe: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775
Fax száma: (66) 324-976
Elnök: Dr. Bagdi László
E-mail cím: [email protected][email protected]

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870
Fax száma: (46) 501-099
Elnök: Dr. Tulipán Péter
E-mail cím: [email protected]

Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Elnök: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: [email protected]

Csongrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék
Fax száma: (62) 426-149
Elnök: Dr. Horváth Károly
E-mail cím: [email protected]

Fejér Megyei Békéltető Testület
Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6.
Telefonszáma: (22) 510-310
Fax száma: (22) 510-312
Elnök: Dr. Vári Kovács József
E-mail cím: [email protected][email protected]

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217
Fax száma: (96) 520-218
Elnök: Horváth László
E-mail cím: [email protected]

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszáma: (52) 500-735
Fax száma: (52) 500-720
Elnök: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: [email protected]

Heves Megyei Békéltető Testület
Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Elnök: Dr. Gordos Csaba
E-mail cím: [email protected]

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Telefonszáma: (56) 510-610
Fax száma: (56) 370-005
Elnök: Dr. Lajkóné, Dr. Vígh Judit
E-mail cím: [email protected]

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszáma: (34) 513-010
Fax száma: (34) 316-259
Elnök: Dr. Rozsnyói György
E-mail cím: [email protected]

Nógrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a
Telefonszáma: (32) 520-860
Fax száma: (32) 520-862
Elnök: Dr. Pongó Erik
E-mail cím: [email protected]

Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1055 Budapest Kossuth tér 6-8.
Telefonszáma: (1)-474-7921
Fax száma: (1)-474-7921
Elnök: Dr. Csanádi Károly
E-mail cím: [email protected]

Somogy Megyei Békéltető Testület
Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.
Telefonszáma: (82) 501-000
Fax száma: (82) 501-046
Elnök: Dr. Novák Ferenc
E-mail cím: [email protected]

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180
Fax száma: (42) 420-180
Elnök: Görömbeiné Dr. Balmaz Katalin
E-mail cím: [email protected]

Tolna Megyei Békéltető Testület
Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefonszáma: (74) 411-661
Fax száma: (74) 411-456
Elnök: Dr. Gáll Ferenc
E-mail cím: [email protected]

Vas Megyei Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszáma: (94) 312-356
Fax száma: (94) 316-936
Elnök: Dr. Kövesdi Zoltán
E-mail cím: [email protected]

Veszprém Megyei Békéltető Testület
Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.
Telefonszáma: (88) 429-008
Fax száma: (88) 412-150
Elnök: Dr. Vasvári Csaba
E-mail cím: [email protected]

Zala Megyei Békéltető Testület
Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.
Telefonszáma: (92) 550-514
Fax száma: (92) 550-525
Elnök: Dr. Molnár Sándor
E-mail cím: [email protected][email protected]

Bírósági eljárás: Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény rendelkezései szerint.

A fogyasztóvédelmi közigazgatási hatósági ügyekben első fokon megyei illetékességgel a fővárosi és megyei kormányhivatalok fogyasztóvédelmi felügyelőségei, másodfokon országos illetékességgel a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság jár el. Az illetékességet megalapozza a fogyasztó lakóhelye, a vállalkozás székhelye, telephelye, valamint a jogsértés elkövetésének helye is. A kérelem bármely illetékes felügyelőségnél benyújtható.

Hova fordulhatok?

https://fogyasztovedelem.kormany.hu/#/fogyasztovedelmi_hatosag

8. Adatvédelem

Adatkezelési tájékoztatónkat a www.blockchainbloom.com oldalon érheti el. 

9. Szerzői jogok

A Honlap egésze, annak grafikus elemei, szövege és technikai megoldásai és a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog (így különösen védjegyoltalom) alatt állnak. Vállalkozó a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított Vásárlója a Honlapon, valamint a Honlapon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást).

A Honlap tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából a Vállalkozó előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Vállalkozó előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A jelen Weboldal Felhasználási Feltételekben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a Honlap használata, illetve aWeboldal Felhasználási Feltételek egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot Vásárlónak a Honlapon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A Honlap rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Vállalkozó előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

A Vállalkozó fenntartja minden jogát szolgáltatásának minden elemére, különös tekintettel a www.blockchainbloom.com domain nevére, az ehhez tartozó aldomainekre (pl www.blockchainbloom.com/horvath-cintia/ ), a Vállalkozó által foglalt minden más domain névre, annak aloldalakra, valamint az internetes reklámfelületeire. Tilos minden olyan tevékenység, amely a Vállalkozó adatbázisának kilistázására, rendszerezésére, archiválására, feltörésére (hack), forráskódjainak visszafejtésére irányul, kivéve, ha erre a Vállalkozó külön engedélyt ad.

Külön megállapodás, vagy az erre a célra szolgáló szolgáltatás igénybevétele nélkül tilos a Vállalkozó által rendelkezésre bocsátott felület, illetve keresőmotorok megkerülésével a Vállalkozó adatbázisát módosítani, lemásolni, abban új adatokat elhelyezni, vagy meglévő adatokat felülírni.

A Szolgáltatás igénybevételével Vásárló elfogadja, hogy a Vállalkozó a Szolgáltatás igénybevétele során a Vásárló által feltöltött adatokat a vonatkozó Adatvédelmi Tájékoztató keretei között bármikor és bárhol, korlátozás és külön díj fizetése nélkül felhasználhatja.

10. A termékek lényeges tulajdonságaira vonatkozó tájékoztatás

A honlapon a megvásárolható termékek lényeges tulajdonságairól az egyes termékeknél szereplő leírásokban adunk tájékoztatást. A termékoldalon található adatok tájékoztató jellegűek! A képek esetenként illusztrációk, azok nem mindig és mindenben felelnek meg a valóságnak! 

11. Az adatbeviteli hibák javítása – Felelősség a megadott adatok valóságáért

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Vásárló felelőssége, hogy a Vásárló által megadott adatok pontosan kerüljenek bevitelre. A Vásárló az ajánlatkérésével tudomásul veszi, hogy a Vállalkozó jogosult a Vásárló hibás adatbeviteléből, a pontatlanul megadott adatokból eredő minden kárát és költségét a Vásárlóra hárítani. A Vállalkozó a pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért felelősségét kizárja. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége az ajánlat kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét. 

12. Egyéb

Ha a Weboldal Felhasználási Feltételek vagy Általános Szerződési Feltételek valamely pontja jogilag hiányos vagy hatálytalan, attól még a szerződés további pontjai érvényben maradnak és a hatálytalan vagy hibás rész helyett az alkalmazandó rendelkezései érvényesek.

A Vállalkozónak nincs a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódexe és ilyenhez nem is csatlakozott. 

12. Irányadó jog, jogkikötés

12.1. A jelen Weboldal Felhasználási Feltételekben és Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a szerződés részét képező Árajánlat, Vásárló rendelkezései, illetve a mindenkor hatályos jogszabályok – így különösen a Polgári Törvénykönyv – rendelkezései az irányadóak.

12.2. A weboldal használatából eredő bármely jogvita esetére Szerződő felek kölcsönösen alávetik magukat pertárgy értéktől és hatáskörtől függően a Vállalkozó mindenkori székhelye szerint hatáskörrel rendelkező helyi (kerületi) illetve megyei (fővárosi) hatáskörrel rendelkező bíróság, vagy törvényszék kizárólagos illetékességének.

Kelt:Budapest, 2021. október 17.

Pinke Attila E.V. és Catch Carp Hungary kft.