Az online elérhető képzéseket azok számára hoztuk létre, akik egy-egy témát alaposabban szeretnének megismerni. Valamennyi videó magas kép és hangminőségben készült, hogy Te a tartalomra tudj koncentrálni. A videók bárhonnan elérhetőek, nem kell őket letöltened, akár a számítógépeden, akár a telefonodon is megnézheted őket. Az anyagokat csak egyszer kell megvenned, ezzel korlátlan hozzáférési jogosultságot szerzel.

A videók a Teachable felületre vannak feltöltve, ezért a fizetés is a Teachable felületen keresztül történik. A vásárlás folyamán regisztrálnod kell, és később ezzel a regisztrációval tudod majd elérni a videóinkat.

Válaszd ki azt a témát, ami Téged a legjobban érdekel, és kezd el még ma a tanulást, mert a sikeres emberek egyik titka az, hogy nem halogatják a dolgokat, hanem azonnal cselekednek!

Válaszd Te is a Master csomagot, ami mindig az aktuális összes képzést tartalmazza! Ezzel nem csak minden fontos tudáshoz azonnal hozzájutsz, de jóval kedvezőbb áron kapod meg a kurzusokat, mintha egyesével vetted volna meg! Gondolkozz befektetőként, nyerj időt és pénzt egyszerre!

Master-csomag

A Master-csomag tartalmazza az összes eddig megjelent videós online kurzust. Minden új kurzus, ami megjelenik a csomag része lesz, szóval folyamatosan bővül. Ha ezt választod, akkor minden már piacon lévő képzéshez jelentős kedvezménnyel jutsz hozzá, és minden szükséges tudással rendelkezni fogsz, amire szükséged van ezen a területen. Ilyen összetett kriptós videós online csomagot magyarul csak nálunk találsz. Akkor válaszd a Master-csomagot, ha felismerted, hogy tudás nélkül nem lehetsz hosszú távon sikeres ezen a területen, és szeretnél minden fontos információhoz egyszerre hozzájutni, ezzel is pénzt és időt spórolva magadnak.

314.250 Ft helyett csak 259.850 Ft Bővebben...

Ezt muszáj tudnod, mielőtt kriptóba fektetsz!

Ebben a kurzusban megtalálod azokat az alapokat, amiket mindenképpen tudnod kell, még mielőtt bármilyen kriptovalutába fektetsz.

Ingyenes Bővebben...

Kriptovaluta-kereskedési stratégiák és elemzések kurzus

Ez az a kurzus, amiből megtanulhatod, hogyan kereskedj a kriptovaluták világában úgy, hogy profitod legyen!

79 850 Ft Bővebben...

Hogyan szerezz lépéselőnyt a medvepiacban!

Mert itt tudod megalapozni a későbbi sikereket!

49 850 Ft Bővebben...

Minden, amit az NFT-ről tudni érdemes

Az NFT történetétől egészen odáig, hogy hogyan kell egy NFT-t létrehozni és értékesíteni.

54 850 Ft Bővebben...

Minden, amit a Bitcoinról és blokkláncról tudni érdemes

A tökéletes blokklánc és Bitcoin kurzus, kezdőknek és haladóknak egyaránt!

79 850 Ft Bővebben...

Minden amit a kriptoadózásról tudnod kell

Aki adót csal, az bűncselekményt követ el és ezt bizony büntetik. Sajnos ezért komoly bajba is kerülhetsz ha nem jársz el megfelelően, és soha nem tudhatod mikor csapnak le rád, mivel az elévülési idő 5+1 év.

49 850 Ft Bővebben...