1. Kezdő vagyok, hogyan érdemes nekikezdenem a kriptózásnak?
Nagyon sok ingyenes tartalmunk van, amik sok információt tartalmaznak. Javaslom a blockchainbloom hungary YouTube csatornán a napi híreket, valamint itt az oldalon az ingyenes “Ezt muszáj tudnod, mielőtt kriptovalutába fektetsz” című kurzust. De a könyvek menüpontban található könyvcsomag is tökéletes alapokat ad majd, ami után el tudod dönteni, hogy érdekel-e a dolog, és magasabb szintre akarsz-e lépni.

2. Hol tudok Pinke Attilától írásban kérdezni?
A Patreon-csoportban lehet Tőle személyesen kérdezni. Mindegy, hogy milyen tagsággal rendelkezel és ott 24 órán belül válaszolni fog Neked.

3. Miért éri meg a Patreon-tagság?
Szerencsére már nem igényel nagyon reklámot, mert 2020 óta sikeresen működik, és több száz embernek segített jobban megérteni az összefüggéseket a kriptóban, aminek segítségével időben tudtak lépni és ezzel előnyt szereztek a piacon. A számos altcoin elemzés segítségével nagyon jó projektekbe tudtak még a korai szakaszban belépni. Egy olyan közösség van itt, akik egymást segítik. Mindig azt mondjuk, hogy csak akkor maradjon bárki, ha többet hoz vissza belőle, mint amennyibe kerül, és így működik sikeresen évek óta. Ennél többet nem is kell róla mondani, és persze nincsen kötelezettség, szóval ha Neked mégsem jön be, akkor bármikor le tudsz iratkozni, így vesztenivalód nincsen. Kattints a Patreonra!

4. A Patreon-tagság jár hűség kötelezettséggel? Valamint honnan indul a havi tagság, a megvásárlás napjától, vagy egy naptári hónap elejétől?
Nincsen hűség, bármikor le tudod mondani, csak fontos, hogy még azelőtt mond le, még mielőtt a következő havi időszakod megkezdődik, mert akkor azt automatikusan leveszi a rendszer. Az egy hónap onnan indul, ahonnan megvetted, szóval ha a hónap közepén lépsz be, akkor a következő hónap közepéig él. Utána pedig a rendszer automatikusan leveszi a következő hónapra a pénzt, ha nem mondtad le.

5. Hol találom meg egy helyen a leghasznosabb kriptos linkeket és kedvezményes regisztrációra vagy vásárlásra jogosító linkeket?
Ezt a Tudásforrás menüpont alatt, a “Hasznos linkek”-ben találod.

6. Az online képzéseket hányszor lehet megnézni a megvásárlás után?
Ha megveszel egy képzést az örökké a Tied. Azaz annyiszor nézed meg ahányszor akarod. Sőt mivel online felületen van, ezért bárhonnan el tudod érni a számítógépedről vagy éppen a telefonodról.

7. Az online képzések milyen formátumban vannak?
Minden online képzésünk videós kurzus, magas hang és képminőségben felvéve, úgy mint a videók a YouTube-on.

8. Lehet kedvezményt kapni, ha több képzést vásárolok?
Igen, erre lett kitalálva a “Master csomag”, ami mindig az aktuális összes képzést tartalmazza, és az ára jóval olcsóbb mintha egyesével vennéd meg a képzéseket. A statisztika azt mutatja, hogy akik megvették, azoknak a többsége a vásárlás összegének a többszörösét tudta, az ott megszerzett tudásból visszahozni. 2020 óta készít a blockchainbloom online képzéseket, tehát már nagyon sok visszajelzésre tudjuk ezt alapozni.

9. Van lehetősége kriptóban való fizetésre?
Sajnos még nincsen, az oldalon megvásárolható termékekért kártyával tudsz fizetni fiat pénzben.

10. Lehet személyes konzultációt kérni Pinke Attilától?
Igen van rá lehetőség, de előre kell foglalni általában két héttel, mert kevés konzultációt vállal. Az akadémia menüpontban alul találod a konzultációra való jelentkezést. Kattints ide, ha konzultációt szeretnél!

11. Milyen kriptovalutát vegyek és mikor?
A helyzet az, hogy ha ezt a kérdést felteszed, akkor még nagyon kevés tudással rendelkezel ahhoz, hogy felelős döntést tudjál hozni. Ilyenkor először a tudásodba fektess időt és pénzt, mert ez kamatosan megtérül idővel, ha így kezdesz neki. Azok, akik előbb vesznek utána tanulnak, többnyire bukni szoktak, mert nem ismerik ezt a területet.

12. Lehet kevesebb mint egy bitcoint is venni, mert egy már nagyon sokba kerül?
Igen! Egy bitcoin az 100 millió Satoshi, ami a bitcoinnak a kisebb egysége, mint pl. a dollárnak a cent. Így akár arra is van lehetőség, hogy pár ezer forintért vegyél bitcoint, azaz Satoshikat.

13. Hol tudok kriptovalutát venni?
Legegyszerűbb centralizált váltókon, mint a Binance, Coinbase vagy Magyarországon a CoinCash. Ezekről bővebb információt az ingyenes képzésben találsz.

14. Hol érdemes tárolni a kriptómat?
A tudomány mostani állása szerint a hardver tárcák a legbiztonságosabbak mint pl. a Ledger. Erről is találsz bővebben információt az ingyenes képzésben.